אחד הדברים הראשונים שכל ישראלי מחפש אחרי רילוקיישן הוא בייביסיטר או בייביסיטרית דוברי עברית. כדי למצוא בייביסיטרים ישראלים בארצות הברית אפשר לפנות לאחד ממרכזי הקהילה היהודים בסביבה, כמו JCC, לשאול שכנים ישראלים בסביבה, או לבדוק בשוק העבודות של הומיז.
הדרך הנוחה ביותר להעביר משהו לארץ היא דרך חברות השילוח הגדולות. חברות גדולות כמו FedEx או UPS מוציאות לעתים מספר טיסות שילוח לישראל ביום ובדרך כלל יכולות להעביר משלוח לישראל בתוך 24 שעות. בנוסף, לפעמים כדאי למצוא ישראלים שבדיוק טסים ומוכנים לקחת איתם דברים עבורך.
יש כמה רשתות בארצות הברית שמוכרות מוצרי מזון ישראלים. ברשתות כמו Trader Joe's, סופר כשר או whole foods בדרך כלל אפשר למצוא מוצרים בסיסיים כמו במבה, נס קפה, אבקת מרק של אסם ומוצרים אחרים. בערים מרכזיות עם קהילות ישראליות גדולות ניתן למצוא כמעט כל מוצר ישראלי שאפשר לחשוב עליו: משוקולד השחר ועד סמרטוטים ומגב של סנו.
כשמחפשים מגורים לטווח ארוך אבל לא מחייב בארצות הברית, כדאי להסתכל על סאבלטים כאופציה טובה למגורים במשך כמה חודשים ללא חתימה על חוזה שכירות. סאבלט לעתים יגיע עם חוזה שנקרא month-to-month שקובע כי עליכם לשלם מראש על כל חודש, אך ללא התחייבות למשך השהייה. לעתים סאבלט יהיה ללא חוזה כלל. הדרך הטובה ביותר למצוא סאבלט היא דרך ישראלים אחרים - בלוח הנדל״ן של הומיז ניתן לחפש לפי סוגי מגורים, ביניהם השכרה, מכירה, קנייה החלפה וגם סאבלט. ניתן בנוסף לחפש לפי מיקום רצוי.
לכל חברת ביטוח יש את ההגדרות שלה אבל המושגים זהים בכל חברות הביטוח. בין ההגדרות שחובה להכיר יש Allowed Amount הידוע גם כ-Eligible expense, payment allowance או negotiated rate. מושגים נוספים כוללים Appeal, Co-insurance, Excluded Services, Out-of-network Co-payment, Preferred Provider, Out-of-Pocket Maximum ועוד.
ֿפסיכולוגים דוברי עברית הם לא סתם פריבילגיה, ויכולים להשפיע משמעותית על החוויה הטיפולית. בכל עיר מרכזית בארצות הברית ניתן למצוא לא מעט פסיכולוגים, פסיכיאטריים ומטפלים אחרים דוברי עברית. כשמחפשים פסיכולוג ישראלי בארה״ב, כדאי לוודא שהוא עובד עם חברת הביטוח הרפואי הרלוונטית, ומומלץ גם לחפש המלצות ממטופלים אחרים שעבדו.